WankzVR is available in English... Switch to English?EnglishSvenska

Högst betyg WankzVR Filmer

WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Bröstig fruktglass

Presenterar Brittney White

HighGear VR 1600p60fps9.6gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps4.5gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps2.6gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps9.6gbLadda ned

MedOculus VR 1600p60fps4.5gbLadda ned

MedOculus VR 1080p60fps4.8gbLadda ned

HighVR 1080p60fps2.6gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.3gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.3gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps6.1gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps4.5gbLadda ned

VÀlkommen till Brittney Whites grÀdderi dÀr varje dag Àr en glassig rolig dag. AnvÀnder endast de bÀsta ingredienserna, försök att lÄta bli att dregla nÀr Britney vispar ihop en av hennes dregelframkallande handgjorda favoriter - hennes delikata tuttglass! Efter att löddrat och spritsat sina saftiga 36DD bröst med generösa portioner av chokladsÄs, isig smörkrÀm och söta körsbÀr, serverar hon sina goda glaserade bröst i rostade kanelstrutar. Det Àr kÀrlek vid första slicket! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Sidostycke

Presenterar Ella Nova

HighGear VR 1600p60fps6.4gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps1.7gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps6.4gbLadda ned

MedOculus VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

MedOculus VR 1080p60fps3.2gbLadda ned

HighVR 1080p60fps1.7gbLadda ned

MedVR 720p60fps906mbLadda ned

MedVR 720p30fps906mbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps4.1gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

Åh va hĂ€rligt! Din tama, vaniljflickvĂ€n lĂ€mnar Ă€ntligen huset för att shoppa. Dags att bli upptagen! Din sidoaffĂ€r, Ella Nova har i hemlighet gömt sig i buskarna och vĂ€ntar pĂ„ att fĂ„ komma fram. Du skulle aldrig drömma om att vĂ€nstra, men din flickvĂ€n gör inte analt och det Ă€r det enda Ella gör! Åh, varför kĂ€nns det sĂ„ bra att vara sĂ„ stygg! LĂ€s mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Bli Wilde

Presenterar Jane Wilde, Jayde Symz

HighGear VR 1600p60fps13.1gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps6.2gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps3.6gbLadda ned

HighOculus VR 4K60fps9.6gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps11.0gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps13.1gbLadda ned

HighVR 1080p60fps3.6gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.8gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.8gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps8.4gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps6.2gbLadda ned

En porrstjÀrnas jobb Àr aldrig klart! Den sensationellt sexiga Jane Wilde trÀffar dig pÄ ditt hotellrum, men tiden Àr dyrbar och hon mÄste ÄtervÀnda till sina bÄsÄtaganden pÄ vÄningen nedanför. Hon har haft ögonen pÄ dig och denna blonda hÄrdporrstjej Àr ivrig att fÄ visa sina fÀrdigheter. Saker blir verkligen wilde nÀr Janes kollega, Jayde Symz kommer. Du hittar dig sjÀlv mitt i en episk trekant nÀr du njuter av den hetaste 2-för-1 erbjudandena i historien! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Alexis Adams: UnderklÀder

Presenterar Alexis Adams

HighGear VR 1600p60fps14.0gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps6.6gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps3.8gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps14.0gbLadda ned

MedOculus VR 1600p60fps6.6gbLadda ned

MedOculus VR 1080p60fps7.1gbLadda ned

HighVR 1080p60fps3.8gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.9gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.9gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps8.9gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps6.6gbLadda ned

Kan inte du skatta dig lycklig? Du fÄr leka med den enda Alexis Adams! Detta Àr ögonblicket du har vÀntat pÄ. Se och upplev hennes ultrasexiga kropp och de dÀr dregelframkallande 34C brösten i ditt ansikte nu. VR porr Àr inte allt, det Àr det enda. LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Idag Àr det analdagen

Presenterar Harley Jade

HighGear VR 1600p60fps9.9gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps4.7gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps2.7gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps8.2gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps9.9gbLadda ned

MedOculus VR 1600p60fps4.7gbLadda ned

HighVR 1080p60fps2.7gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.4gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.4gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps6.3gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps4.7gbLadda ned

Idag Ă€r inte lik nĂ„gon annan dag. Det Ă€r för att idag ska du fĂ„ prova nĂ„gonting nytt. NĂ„got rĂ„tt. Du har retat din flickvĂ€n, Harley Jade om att du ska sticka in den i röven ett tag nu, men idag tĂ€nker hon lĂ„ta dig göra den mest intima av alla sexakter! Detta Ă€r ett stort steg för er. Är du redo? LĂ€s mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Anal Avslappning

Presenterar Sophia Grace

HighGear VR 1600p8.7gbLadda ned

MedGear VR 1600p4.1gbLadda ned

MedGear VR 1080p2.3gbLadda ned

HighOculus VR 1600p8.7gbLadda ned

MedOculus VR 1600p4.1gbLadda ned

MedOculus VR 1080p4.4gbLadda ned

HighVR 1080p2.3gbLadda ned

MedVR 720p1.2gbLadda ned

HighPS VR 1600p5.5gbLadda ned

MedPS VR 1600p4.1gbLadda ned

Upplev det mest fördjupade analsexet i denna upphetsande VR porren! Din flickvÀn, Sophia Grace har precis kommit hem och hon Àr riktigt stressad och kÄt. Hon vet att det enda sÀttet som hon verkligen kommer vara nöjd pÄ Àr om du skyfflar in din stora kuk i hennes tajta balongknut till rövhÄl! Men först, kolla nÀr hon provar olika sexiga bikinis och luta dig sedan tillbaka och slappna av i sovrummet medan Sophia intar hundstÀllningspositionen och börja rövknulla denna vackra brud! Det finns inget som liknar en anal creampie i virtual reality! LÀs mer

Titta pÄ VR pÄ din telefon

GÄ med nu sÄ skickar vi en helt nytt par, omÀrkta kartongglasögon GRATIS . Det Àr det enklaste sÀttet att börja njuta av vÄr otroliga privata samling.

WankzVR

Helt kompatibel med alla iOS- eller Android-telefoner.

WankzVRGet your FREE VR goggles now

WankzVR XBIZ Award Wins

Virtual Reality Site of the Year - 2018 & 2019!

Big thanks to all of our members for their legendary support and community spirit. We look forward to taking our game to new heights this year and keeping our place as the best VR site in the world.