WankzVR is available in English... Switch to English?EnglishSvenska

Nyaste WankzVR Filmer

WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Dzień w Kali

Presenterar Kali Roses

60fps
22 minuter
9 juli, 2019

highGear VR 1600p60fps4.7gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps2.2gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.3gbLadda ned

highOculus VR 2300p60fps4.7gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps3.9gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps4.7gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.3gbLadda ned

medVR 720p60fps675mbLadda ned

medVR 720p30fps675mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps2.2gbLadda ned

Scott, detta är DIN lyckodag! Kali Roses har endast ögon för dig när hon kommer i otroliga underkläder och redo att leka. Var en del av denna sensuella soloshow när Kali gör dig till universums mittpunkt! Denna VR-simulering kommer förändra allt Scott… Ja, vi pratar med dig! Spela DIN roll och var en del av XXX-historien. Läs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Bara Dans och Ingen Lek

Presenterar Audrey Hempburne, Taylor Blake

highGear VR 1600p60fps15.0gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps7.1gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps4.1gbLadda ned

highOculus VR 2300p60fps15.0gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps12.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps15.0gbLadda ned

highVR 1080p60fps4.1gbLadda ned

medVR 720p60fps2.1gbLadda ned

medVR 720p30fps2.1gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps9.6gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps7.1gbLadda ned

Du har ringt in proffsen då din tuttkanal har fått fnatt. Audrey Hempburne och Taylor Blake anländer som din personliga Freakpatrull för att få saker att funka igen. Efter en nära inspektion på din kabel, vänder detta händiga par sin uppmärksamhet mot dig. Var en del av denna rafflande trekant med Audrey och Taylor idag! Läs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Stjärnprydda Brudar

Presenterar Ella Reese, Lacy Lennon, Nikki Peach

highGear VR 1600p60fps18.1gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps8.6gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps4.9gbLadda ned

highOculus VR 2300p60fps18.1gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps15.1gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps18.1gbLadda ned

highVR 1080p60fps4.9gbLadda ned

medVR 720p60fps2.5gbLadda ned

medVR 720p30fps2.5gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps11.6gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps8.6gbLadda ned

Lacey Lennon, Nikki Peach och Ella Reese behöver dig! Var en del av fyrverkerierna denna självständighetsdag när du går med på att hjälpa denna trio med skolskönheter med deras stora 4:e juli fest! I en episk uppbyggnad, ger var och en av dessa bikiniklädda patrioter efter för frestelsen av dina A-betygs Amerikanska biffen. Till slut ger du Lacey, Nikki och Ella den fyrkantsupplevelse de verkligen behöver. Läs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Våt Fitta

Presenterar Mia Linz

highGear VR 1600p60fps9.0gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps4.3gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps2.4gbLadda ned

highOculus VR 2300p60fps9.0gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps7.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps9.0gbLadda ned

highVR 1080p60fps2.4gbLadda ned

medVR 720p60fps1.3gbLadda ned

medVR 720p30fps1.3gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps5.8gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps4.3gbLadda ned

Denna fitta är hal när den är våt! Dyk in i det roliga och gör ett rejält plask med Mia Linz! Denna sensuella Sydamerikanska skönhet besöker dig för ett dopp men saker blir galna när Mia strippar av sig sin lilla bikini. Leendet på hennes ansikte säger allt när du lutar dig tillbaka och låter denna kurviga gudinna rida din kuk! Njutningen är precis runt hörnet i denna tropiska träff! Läs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Spader Röv

Presenterar Kendra Spade

highGear VR 1600p60fps13.4gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps6.3gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.6gbLadda ned

highOculus VR 2300p60fps13.4gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps11.2gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps13.4gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.6gbLadda ned

medVR 720p60fps1.9gbLadda ned

medVR 720p30fps1.9gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps8.5gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps6.3gbLadda ned

Efter en lång arbetsdag, kan endast en skön röv ställa saker till rätta! Kendra Spade är exalterad över att du redan är hemma och hon vill ta vara på er tid tillsammans. Hon ser totalt oemotståndlig ut med sitt långa, flygiga hår och trånga klänning och du vill genast smaka på godsakerna. Låt denna smala skönhet göra det hon gör bäst och varva ner genom att stretcha Kendras trånga hål till bristningsgränsen! Läs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Chef För Antagningar

Presenterar Kyler Quinn, Sky Pierce

highGear VR 1600p60fps15.4gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps7.3gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps4.2gbLadda ned

highOculus VR 2300p60fps15.4gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps12.8gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps15.4gbLadda ned

highVR 1080p60fps4.2gbLadda ned

medVR 720p60fps2.1gbLadda ned

medVR 720p30fps2.1gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps9.8gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps7.3gbLadda ned

Som en erfaren antagare hos den lokala skolan, har du hjälpt till att forma sinnen och förbereda studenter för framtiden. Du blir överraskad när Kyler Quinn och Sky Pierce kommer och knackar på när du är ledig, men dessa två skönheter har ett problem. Kyler och Sky har misslyckats totalt i sina ansökningsprov och sökte upp dig för hjälp. Du tänker över om det finns några bra kryphål efter att du knullat detta par med trånga hål! Läs mer

Watch VR on your phone

Join now and we'll send you a brand new, unmarked cardboard goggles for FREE. It's the easiest way to start enjoying our incredible private collection.

WankzVR

Fully compatible with any iOS or Android phone.

WankzVRGet your FREE VR goggles now

Kommande uppdateringar

VR-scen läggs till två gånger i veckan!

WankzVR XBIZ Award Wins

Virtual Reality Site of the Year - 2018 & 2019!

Big thanks to all of our members for their legendary support and community spirit. We look forward to taking our game to new heights this year and keeping our place as the best VR site in the world.