Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Skolkning

Presenterar Sophia Leone

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps10.5gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps5.0gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps2.8gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps10.5gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps5.0gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps5.3gbLadda ned

highVR 1080p60fps2.8gbLadda ned

medVR 720p60fps1.5gbLadda ned

medVR 720p30fps1.5gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps6.7gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps5.0gbLadda ned

Det har aldrig funnits en bättre anledning att strunta i jobbet! Sophia Leone känner sig stygg idag och det gör du med. Hon beslutar sig för att skolka från skolan för att träffa dig utanför skolområdet. Sophia är kåt som fan och nu kan du spendera en veckodags förmiddag med att banka på hennes trånga Latinska fitta! Nå en ny och mer tillfredsställande nivå av balansen i arbetslivet genom att glida djupt in i denna exotiska gudinna. Sophia är total perfektion och nu kan DU smyga iväg för att njuta av henne som aldrig förr. Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Sydbekvämlighet

Presenterar Hannah Hays

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps9.3gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps4.4gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps2.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps9.3gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps4.4gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps4.7gbLadda ned

highVR 1080p60fps2.5gbLadda ned

medVR 720p60fps1.3gbLadda ned

medVR 720p30fps1.3gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps6.0gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps4.4gbLadda ned

Träffa Hannah Hays och visa genuin gästvänlighet för en äkta sydstatsskönhet! Hannah är i stan och besöker din syster och hennes vänner men hon vaknar upp för att upptäcka att det inte finns någon frukost. Du har lämnats ensam med denna grönögda skönhet men vad ska DU göra? Hennes smala, härliga kropp och sexiga dialekt är nästan för mycket. Dyk djupt in i denna söta Georgia Persika och visa Hannah att hon kan lita på vänskapen hos främlingar! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Slutzonen

Presenterar Kimber Woods

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps11.3gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.1gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps11.3gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps5.7gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.1gbLadda ned

medVR 720p60fps1.6gbLadda ned

medVR 720p30fps1.6gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps7.2gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

Du är det ultimata fotbollsfanet! Du är också en expert på fina rumpor och idag hittar du ett sätt att kombinera dina intressen med hjälp av Kimber Woods. Du hade tur med Kimber eftersom denna skönhet aldrig klagar över att du tittar på matchen, men hon avskyr när hennes lag ligger under. Du kollar på resultattavlan och hon föreslår ett vad. Om hennes lag vinner är du hennes nya sexslav och om de förlorar får du knulla Kimber i röven! Snacka om win-win! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Spermademoner

Presenterar Audrey Royal, Felicity Feline, Franchezca Valentina, Gia Paige, Gina Valentina, Jennifer White, Moka Mora

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps19.6gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps9.3gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps5.3gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps19.6gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps9.3gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps9.9gbLadda ned

highVR 1080p60fps5.3gbLadda ned

medVR 720p60fps2.7gbLadda ned

medVR 720p30fps2.7gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps12.5gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps9.3gbLadda ned

Var försiktig, kullarna har bröst! Du och din heta cheerleader flickvän smyger iväg i din bil för ett snuskigt knull men ni upptäcker att ni inte är ensamma! Något låter i natten då ni slutar på ett vilt XXX äventyr med Demonjägare, spermagalna småjävlar och demoniska sjuksystrar. Detta utom kontroll gruppsexäventyr innehåller spermaskördande färdigheter från Gina Valentina, Moka Mora, Felicity Feline, Gia Paige, Audrey Royal och fler! Den klimatiska slutledningen, du är den sista mannen som lever då du möter den mörka drottningen, Jennifer White! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Gia Paige GFE

Presenterar Gia Paige

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps14.6gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps6.9gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps4.0gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps14.6gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps6.9gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps7.4gbLadda ned

highVR 1080p60fps4.0gbLadda ned

medVR 720p60fps2.0gbLadda ned

medVR 720p30fps2.0gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps9.3gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps6.9gbLadda ned

Njut av en intim upplevelse med Gia Paige! Få ett helt nytt perspektiv när du spelar din roll i ytterligare en Flickvänsupplevelse special! Gia är din flickvän och idag finns hon där för att hjälpa dig slappna av. Du har varit upptagen med en viktig tidning och nu är det dags att luta sig tillbaka och slappna av. Gia överraskar dig med sina svarta favoritunderkläder innan hon hoppar upp på sängen. Hon använder sig av alla sina tillgångar för att få dig att le. Känn dig som den lyckligaste killen på jorden och spendera lite tid med din nya virtuella flickvän. Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Road Test

Presenterar Jenna Reid

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps13.0gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps6.1gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps13.0gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps6.1gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps6.6gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.5gbLadda ned

medVR 720p60fps1.8gbLadda ned

medVR 720p30fps1.8gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps8.3gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps6.1gbLadda ned

Jenna Reid letar efter toppresultat idag. Hon har den perfekta utstyrseln för sin uppkörning och du är hennes instruktör! Du gör ditt bästa för att hålla Jenna på banan men hennes flirtande med dig är i full gång! Ni kommer till ett helstopp och Jenna kolla sin blinda punkt innan hon tar i din växelspak! Ta denna show på vägen, bokstavligt talat! Jenna behagar dig medan hon fortsätter sin uppkörning! Saker växlar verkligen upp när du bromsar för lite mer skoj på sidan av vägen. Glöm tio i två, håll det till sex och nio! Läs mer

Free Trailer

Kommande uppdateringar

VR scene added twice a week!

2018 Wins!

Virtual Reality Site of the Year (XBIZ)

Best Virtual Reality Sex Scene (AVN): Zombie Slayers

Thanks to all of our fans for an awesome year! Our team has worked hard to put out the best product possible and truly appreciate the recognition. Stay tuned for some exciting new things to come later this year.

Need Help