Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Dags att bada med CeCe

Presenterar CeCe Capella

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps8.6gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps4.1gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps2.3gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps8.6gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps4.1gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps4.3gbLadda ned

highVR 1080p60fps2.3gbLadda ned

medVR 720p60fps1.2gbLadda ned

medVR 720p30fps1.2gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps5.5gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps4.1gbLadda ned

Har du någonsin velat smyga in i en het tonårings badrum och tittat på när hon tagit ett sexigt bubbelbad? ...Och sedan knulla henne? Denna speciella virtual reality porrscen får liv i den sexuella fantasin mitt framför dina ögon och i 60 rutor per sekund, det kan inte bli mer realistiskt! Vackra, snuskiga blonda 19-åriga CeCe Capella förför dig ner i sitt badkar med sexigt skum där hon sväljer din kuk och rider dig i ångande duschsex som du aldrig kommer glömma! Tillgängligt för Google Cardboard, Samsung Gear VR och Oculus Rift! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Snuskiga bartenders

Presenterar Dallas Black, Katrina Jade

  • NEW!

highGear VR 1600p9.1gbLadda ned

medGear VR 1600p4.3gbLadda ned

medGear VR 1080p2.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p9.1gbLadda ned

medOculus VR 1600p4.3gbLadda ned

medOculus VR 1080p4.6gbLadda ned

highVR 1080p2.5gbLadda ned

medVR 720p1.3gbLadda ned

highPS VR 1600p5.8gbLadda ned

medPS VR 1600p4.3gbLadda ned

Det är happy hour! Du är en barägare i LA på ett lokalt inneställe och det är anställningsdags! Din vackra assistent, Dallas Black tar in en ny sexig rekryt i Katrina Jade för att träna att öppna flaskor och hälla upp drinkar. Saker tar en stygg vändning när Dallas och Katrina börjar lesba sig framför dig! Sedan vänder dessa snygga bartendrar sin uppmärksamhet mot dig! Är du redo att sätta på två tjejer på en gång? Sätt på dig ditt VR headset nu och se och känn dessa brudar turas om med din kuk i virtual reality porr! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Pappas flicka

Presenterar Piper Perri

  • NEW!

highGear VR 1600p9.0gbLadda ned

medGear VR 1600p4.3gbLadda ned

medGear VR 1080p2.4gbLadda ned

highOculus VR 1600p9.0gbLadda ned

medOculus VR 1600p4.3gbLadda ned

medOculus VR 1080p4.6gbLadda ned

highVR 1080p2.4gbLadda ned

medVR 720p1.3gbLadda ned

highPS VR 1600p5.8gbLadda ned

medPS VR 1600p4.3gbLadda ned

Efter en hård dag med byggarbete, kommer din klients 18-åriga dotter, Piper Perri upphetsande framspringande till dig för att säga hej! Denna lilla blonda nymfoman har tydligen spanat in dig när du jobbat hela dagen och gillat det hon sett! Men se upp för hennes överbeskyddande pappa! Piper tar din hand och smyger med dig in i huset och in i sitt privata sovrum. Hon är på dig MYCKET, retar dig med sin sexiga tonårskropp... Detta är tillfället du har väntat på! Hon är redo att knulla! Är du? Ta på dig ditt favorit VR headset och dyk in med huvudet först i denna heta sexuella tonårsfantasi med virtual reality porr! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Bakknull

Presenterar Casey Calvert

  • NEW!

highGear VR 1600p9.8gbLadda ned

medGear VR 1600p4.6gbLadda ned

medGear VR 1080p2.6gbLadda ned

highOculus VR 1600p9.8gbLadda ned

medOculus VR 1600p4.6gbLadda ned

medOculus VR 1080p4.9gbLadda ned

highVR 1080p2.6gbLadda ned

medVR 720p1.4gbLadda ned

highPS VR 1600p6.2gbLadda ned

medPS VR 1600p4.6gbLadda ned

Vackra brunetten, Casey Calvert försöker sälja muffins till dig men du är mer intresserad av att smaka på hennes tilldragande kropp! Hon ser att du inte är nöjd med sina bakverk så hon klär av sig till bara trosorna och strumpbyxorna, sedan börjar hon suga din kuk ur virtual reality synpunkt. Sedan särar hon på skinkorna och börjar grensla din kuk! Upplev porr som aldrig förr med VR porr! Finns nu tillgänglig för din Google Cardboard, Samsung Gear VR eller Oculus Rift! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Skoj vid poolen

Presenterar Keisha Grey

  • NEW!

highGear VR 1600p8.9gbLadda ned

medGear VR 1600p4.2gbLadda ned

medGear VR 1080p2.4gbLadda ned

highOculus VR 1600p8.9gbLadda ned

medOculus VR 1600p4.2gbLadda ned

medOculus VR 1080p4.5gbLadda ned

highVR 1080p2.4gbLadda ned

medVR 720p1.2gbLadda ned

highPS VR 1600p5.7gbLadda ned

medPS VR 1600p4.2gbLadda ned

Njut av helt naturligt storbröstade porrstjärnan Keisha Grey i hennes första förförande virtual reality porr! Du ser först henne simma i poolen på resorten där ni båda råkar bo. Du försöker att inte stirra, men Keisha ser dig ändå och tar av handduken från sin sexiga, yppiga kropp och börjar reta din kuk genom att gnida sina stora naturliga bröst och sin härliga rumpa i ditt knä! Ta på dig ditt VR headset och känn nästa dimension av välbehag när Keisha börjar suga av dig och sätter på din kuk med sin fuktiga fitta! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Förtjäna medaljer

Presenterar Alaina Dawson, Melissa Moore

  • NEW!

highGear VR 1600p8.8gbLadda ned

medGear VR 1600p4.2gbLadda ned

medGear VR 1080p2.4gbLadda ned

highOculus VR 1600p8.8gbLadda ned

medOculus VR 1600p4.2gbLadda ned

medOculus VR 1080p4.5gbLadda ned

highVR 1080p2.4gbLadda ned

medVR 720p1.2gbLadda ned

highPS VR 1600p5.6gbLadda ned

medPS VR 1600p4.2gbLadda ned

Du öppnar din dörr och ser två ursnygga tonårstjejer som säljer bakverk för sin lokala välgörenhet och de är ihärdiga som fan för att få sälja sina kroppar, er kakor! Se när de charmar sig in i ditt palatsliknande hus och börjar klä av sig! Luta dig tillbaka och slappna av när dessa sunda tonåringar turas om med din kuk! Upplev denna vilda trekant i revolutionerande virtual reality porr! Tillgänglig för Google Cardboard, Samsung Gear VR och Oculus Rift! Läs mer

Free Trailer

Watch VR on your phone

Join now and we'll send you a brand new, unmarked cardboard goggles for FREE. It's the easiest way to start enjoying our incredible private collection.

Fully compatible with any iOS or Android phone.

Get your FREE VR goggles now

Kommande uppdateringar

VR scene added twice a week!

2018 Wins!

Virtual Reality Site of the Year (XBIZ)

Best Virtual Reality Sex Scene (AVN): Zombie Slayers

Thanks to all of our fans for an awesome year! Our team has worked hard to put out the best product possible and truly appreciate the recognition. Stay tuned for some exciting new things to come later this year.

Need Help

WankzVR uses cookies. To know more, read our Privacy policy.

Förstått!