Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Frukost på säng

Presenterar Megan Rain

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps5.8gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps2.7gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.6gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps5.8gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps2.7gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps2.9gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.6gbLadda ned

medVR 720p60fps826mbLadda ned

medVR 720p30fps826mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps3.7gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps2.7gbLadda ned

Din rykande heta tonåringsflickvän, Megan Rain vill göra frukost på säng till dig men du har ett galet morgonstånd som hungrar efter hennes tighta fitta! Ta på dig ditt VR headset och känn när Megan glider med sin sexiga nätta kropp över ditt bröst, hennes fingrar letar sig ner i dina kalsonger och tar tag i din hårda kuk... Var huvudstjärnan i din egen scen med virtual reality porr! Tillgängligt just nu för Oculus Rift, Samsung Gear VR och Google Cardboard. Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Poolpojken

Presenterar Marley Brinx

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps6.7gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps3.2gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.8gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps6.7gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps3.2gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps3.4gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.8gbLadda ned

medVR 720p60fps956mbLadda ned

medVR 720p30fps956mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps4.3gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps3.2gbLadda ned

Du är en lycklig poolpojke som är anställd för att hålla din rykande heta klient, Marley Brinx pool ren, när hon dyker upp i enbart sin sexiga stringbikini. Efter att ha flirtat med dig, vill hon uppenbarligen lura in dig i sitt hem för lite eftermiddagsglädje! Med bara några timmar kvar tills hennes man kommer hem, tar Marley med dig in i sovrummet där hon grenslar sin vackra kropp över dig och börjar sin sköna förföring... Lev ut detta fantasiscenario i sann VR porr! Tillgängligt nu för Samsung Gear VR, Oculus Rift och Google Cardboard! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Att dela är att vara omtänksam

Presenterar Amara Romani, Tiffany Watson

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps5.7gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps2.7gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps5.7gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps2.7gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps2.9gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.5gbLadda ned

medVR 720p60fps811mbLadda ned

medVR 720p30fps811mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps3.6gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps2.7gbLadda ned

Din bästa vän råkar vara vackra Amara Romani. Hon har haft en plan på att förföra sin klasskompis Tiffany Watson ända sedan det uppdagades att Tiffany har en hemlig förälskelse i dig! Äntligen, får du din chans att knulla Amara OCH Tiffany samtidigt. Är du redo för det? För det är sannerligen de! I denna VR porr, knulla två fåglar med ett ben! Ta på dig ditt virtual reality headset och dyk in i denna fantasitrekant på en gång. Fullt kompatibel med Google Cardboard, Samsung Gear VR och Oculus Rift! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Knulla mig, jag är berömd

Presenterar Anya Olsen, Eliza Jane

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps6.5gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps3.1gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.8gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps6.5gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps3.1gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps3.3gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.8gbLadda ned

medVR 720p60fps930mbLadda ned

medVR 720p30fps930mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps4.2gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps3.1gbLadda ned

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Strippklubbs audition

Presenterar Selena Santana

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps6.2gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps2.9gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.7gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps6.2gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps2.9gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps3.1gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.7gbLadda ned

medVR 720p60fps885mbLadda ned

medVR 720p30fps885mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps4.0gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps2.9gbLadda ned

Röv och bröst! Du är en rik strippklubbsägare och Selena Santana är på väg att ge dig en privat sexshow för att övertyga dig om att hon har vad som krävs för att rida på stången i din högklassiga gentlemannaklubb! Så luta dig bara tillbaka och njut av showen då Selena jobbar på din stång med sin mun, händer och fitta. Sätt på dig ditt VR headset och förvandla ditt sovrum till ditt personliga VIP champagnerum direkt! Tillgängligt nu för Samsung Gear VR, Oculus Rift och Google Cardboard! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Hembiträdestjänst

Presenterar Jillian Janson

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps6.3gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps1.7gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps6.3gbLadda ned

medOculus VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

medOculus VR 1080p60fps3.2gbLadda ned

highVR 1080p60fps1.7gbLadda ned

medVR 720p60fps900mbLadda ned

medVR 720p30fps900mbLadda ned

highPS VR 1600p60fps4.0gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps3.0gbLadda ned

Nyss hemkommen efter semestern, har du precis kommit tillbaka till ditt palatsliknande hus och det första du ser när du kliver in genom dörren är ditt heta franska hembiträde, Jillian Janson. Hon bär de där fisknäts strumpbyxorna som hon vet att du älskar. Hon går bestämt fram till dig, bönar och ber om att få göra ren din kuk...med sin mun! Dyk in i denna fantasibaserade VR porr genom att ta på dig ditt virtual reality headset! Helt kompatibel med Oculus Rift, Samsung Gear VR och Google Cardboard. Läs mer

Free Trailer

Watch VR on your phone

Join now and we'll send you a brand new, unmarked cardboard goggles for FREE. It's the easiest way to start enjoying our incredible private collection.

Fully compatible with any iOS or Android phone.

Get your FREE VR goggles now

2018 Wins!

Virtual Reality Site of the Year (XBIZ)

Best Virtual Reality Sex Scene (AVN): Zombie Slayers

Thanks to all of our fans for an awesome year! Our team has worked hard to put out the best product possible and truly appreciate the recognition. Stay tuned for some exciting new things to come later this year.

Need Help