Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

I Vanka Hump

Presenterar Sandra Luberc

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps11.3gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.1gbLadda ned

highOculus VR 4K60fps8.3gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps7.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps11.3gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.1gbLadda ned

medVR 720p60fps1.6gbLadda ned

medVR 720p30fps1.6gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps7.2gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

Din nya sexiga flickvän Sandra Luberc kan vara en riktig handfull. Denna blonda skönhet kommer från Ryssland med kärlek och idag beslutar hon sig för att hoppa över jobbet för att ha lite roligt. Hon är på dig och har en omättlig aptit för kuk. Kalla kriget hettar till på ett helt nytt sätt när du sätter in en hård offensiv mot hennes Rosa Oktober! Hennes söta dialekt kommer eka i dina öron när du ger henne en smak av härlig Amerikansk gammeldags kuk. Amerika, ja för fan! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Analsaurus Rex

Presenterar Jessica Rex

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps12.6gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps6.0gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.4gbLadda ned

highOculus VR 4K60fps9.3gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps8.4gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps12.6gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.4gbLadda ned

medVR 720p60fps1.8gbLadda ned

medVR 720p30fps1.8gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps8.1gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps6.0gbLadda ned

Du har skapat ett monster! Jessica Rex är syster till ditt ex och hon är tävlingsinriktad och kåt, hon har något att bevisa. Jessicas begär är brutala och hon tar det hon vill ha. Det börjar hetta till och du måste skynda, gör det hårt! Denna kallblodiga skönhet är otroligt trång, men din kuk hittar en väg. Hon får dig att glömma hennes syster genom att ge dig sin trånga röv. Smart tjej! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Rätt Hål

Presenterar Whitney Wright

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps12.8gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps6.1gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.5gbLadda ned

highOculus VR 4K60fps9.4gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps8.5gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps12.8gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.5gbLadda ned

medVR 720p60fps1.8gbLadda ned

medVR 720p30fps1.8gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps8.2gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps6.1gbLadda ned

Ditt liv har vart fullt av trollkarlar, superhjältar och bovar, men klarar du den vilda aptiten hos Whitney Wright? Sist ni träffades, hjälpte du henne att upptäcka nya virtuella världar och hon introducerade dig till äkta fitta! Idag, går du djärvt någonstans där du aldrig varit förr, djupt in i Whitneys härliga röv. När du är klar med henne kommer hon vara lite kladdig! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Jam Spelning

Presenterar Ivy Wolfe

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps9.4gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps4.4gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps2.6gbLadda ned

highOculus VR 4K60fps6.9gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps6.3gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps9.4gbLadda ned

highVR 1080p60fps2.6gbLadda ned

medVR 720p60fps1.3gbLadda ned

medVR 720p30fps1.3gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps6.0gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps4.4gbLadda ned

Din hängivenhet och naturliga talang börjar äntligen betala sig! När du inte uppträder på scen, skapar du bastoner i studion och fansen kan inte få nog! Dagens tysta jam spelning blir så mycket mer när du blir upptäckt den vackra groupien Ivy Wolfe. Hon svär på att hon inte är besatt, men du känner igen tokig när du ser det och du gillar det. Låt dina kreativa safter flöda! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Air Bone'n'Blow

Presenterar Ella Hughes

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps14.0gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps6.6gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps3.8gbLadda ned

highOculus VR 4K60fps10.3gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps9.3gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps14.0gbLadda ned

highVR 1080p60fps3.8gbLadda ned

medVR 720p60fps2.0gbLadda ned

medVR 720p30fps2.0gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps8.9gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps6.6gbLadda ned

Idag får du uppleva en helt ny Brittisk invasion när den sensationella Ella Hughes kommer till staden! Denna sexiga gudinna vill se världen och du har fått internationellt erkännande för din distinkta gästvänlighet. Omdömena är inne och du är i toppen, men kommer Ella vara intresserad av din mycket speciella betalningsuppgörelse? Hoppa över turistfällorna och ge Ella en smak av lokal kuk istället! Läs mer

Free Trailer

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfält, våra klipp är exakt hälften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfält som är bredare än människans öga så du kan vända dig till vänster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var på skärmen från början.

Huvudspårning

Huvudspårning är en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestämma vart ditt huvud är i den virtuella miljön. Med användning av denna information, kan WankzVR känna när ditt huvud rör på sig och anpassa vad du ser på skärmen därefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar återskapar ljud på det sätt som mänskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”använda båda öronen.” När du lyssnar på WankzVR klipp genom dina hörlurar, får du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp är filmade med två separata kameror som placerats med samma avstånd från varandra som människans ögon, varje klipp filmas från en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Lite Påskgalenskap

Presenterar Kenzie Reeves, Victoria Steffanie

  • NEW!

highGear VR 1600p60fps17.7gbLadda ned

medGear VR 1600p60fps8.4gbLadda ned

medGear VR 1080p60fps4.8gbLadda ned

highOculus VR 4K60fps13.0gbLadda ned

highOculus VR 1920p60fps11.8gbLadda ned

highOculus VR 1600p60fps17.7gbLadda ned

highVR 1080p60fps4.8gbLadda ned

medVR 720p60fps2.5gbLadda ned

medVR 720p30fps2.5gbLadda ned

highPS VR 1600p60fps11.3gbLadda ned

medPS VR 1600p60fps8.4gbLadda ned

Skutta fram till det och ge Kenzie Reeves påskäventyret hon alltid velat ha! Res tillsammans med denna vårskönhet när hon söker både högt och lågt efter goda skatter att sluta sina läppar kring. Hennes korg är nu full, då vänder Kenzie sin uppmärksamhet mot dig, men precis när allt ser ut att ha gått enligt planerna, kommer påskharen själv för att göra saker bättre. Den sköna Victoria Steffanie är det slutgiltiga godiset för dagen när du är med om en trekant som är utom kontroll! Läs mer

Free Trailer

Watch VR on your phone

Join now and we'll send you a brand new, unmarked cardboard goggles for FREE. It's the easiest way to start enjoying our incredible private collection.

Fully compatible with any iOS or Android phone.

Get your FREE VR goggles now

2018 Wins!

Virtual Reality Site of the Year (XBIZ)

Best Virtual Reality Sex Scene (AVN): Zombie Slayers

Thanks to all of our fans for an awesome year! Our team has worked hard to put out the best product possible and truly appreciate the recognition. Stay tuned for some exciting new things to come later this year.

Need Help