WankzVR is available in English... Switch to English?EnglishSvenska

Högst betyg WankzVR Filmer

WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

VÀlgörenhetsdonationer

Presenterar Alina Lopez, Charity Crawford

HighGear VR 1600p60fps12.5gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps5.9gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps3.4gbLadda ned

HighOculus VR 2300p60fps12.5gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps10.4gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps12.5gbLadda ned

HighVR 1080p60fps3.4gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.7gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.7gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps8.0gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps5.9gbLadda ned

VÀlkommen till Gör en Knulldonation! Du Àr pÄ vÀg att fÄ uppleva den ultimata drömtrekanten för vi gör allt för att fÄ dina XXX-drömmar att bli sanna! Otroliga Alina Lopez anvÀnder sina hÄrdporrsfÀrdigheter och lÄnga tunga pÄ ett bra sÀtt nÀr Charity Crawford knackar pÄ din dörr och ber om donationer. LÄt detta par med skönheter dyrka din kuk och ge lite tillbaka till samhÀllet! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

VÀnlista med Fördelara

Presenterar Nikki Peach

HighGear VR 1600p60fps15.1gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps7.1gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps4.1gbLadda ned

HighOculus VR 2300p60fps15.1gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps12.6gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps15.1gbLadda ned

HighVR 1080p60fps4.1gbLadda ned

MedVR 720p60fps2.1gbLadda ned

MedVR 720p30fps2.1gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps9.6gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps7.1gbLadda ned

Tack vare undren med sociala medier, Àr du pÄ vÀg att sÀtta pÄ Nikki Peach pÄ ett helt nytt sÀtt. Hon har haft ögonen pÄ dig ett tag, men med ett enkelt klick, Äterförenas ni för att komma över hela hennes tidslinje. Ett enkelt missförstÄnd höll er isÀr i det förgÄngna, men idag delar ni pÄ lite gamla goda tider och uppdaterar Nikkis relationsstatus till knullad! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Adrias Lustiga Hus

Presenterar Adria Rae

HighGear VR 1600p60fps12.1gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps5.7gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps3.3gbLadda ned

HighOculus VR 2300p60fps12.1gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps10.1gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps12.1gbLadda ned

HighVR 1080p60fps3.3gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.7gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.7gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps7.7gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps5.7gbLadda ned

Kom in och stöka till i sÀngen! LÄt det roliga börja, det Àr dags för dig att fÄ en avsugning! Adria Rae Àr verkligen upphetsad, eftersom alla hennes vÀnner har blivit inbjudna (det Àr du!) att bli galna i Adrias Lustiga Hus! Dagens hemliga ord Àr, ansiktssprut. AHHHHHH! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Varje Ros Har Sin Tagg

Presenterar Kali Roses, Paige Owens

HighGear VR 1600p60fps15.7gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps7.4gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps4.3gbLadda ned

HighOculus VR 2300p60fps15.7gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps13.1gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps15.7gbLadda ned

HighVR 1080p60fps4.3gbLadda ned

MedVR 720p60fps2.2gbLadda ned

MedVR 720p30fps2.2gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps10.0gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps7.4gbLadda ned

Kali Roses Àr ny i grannskapet men hon har redan skapat sig ett rykte i omrÄdet. Denna stygga lilla förföreskan har varit upptagen och idag kommer Paige Owens bli inblandad i hennes sexiga schema. Som Paiges styvfar Àr du Kalis nÀsta mÄltavla. Du gÄr med pÄ att ge en hjÀlpande hand, men till slut kommer du vara djupt inne i dem bÄda! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Snabblunch

Presenterar Gianna Dior, Whitney Westgate

HighGear VR 1600p60fps18.0gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps8.5gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps4.9gbLadda ned

HighOculus VR 2300p60fps18.0gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps15.0gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps18.0gbLadda ned

HighVR 1080p60fps4.9gbLadda ned

MedVR 720p60fps2.5gbLadda ned

MedVR 720p30fps2.5gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps11.5gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps8.5gbLadda ned

En kvinnas jobb Àr aldrig klart! Whitney Westgate Àr kÀnd för att ta kommandot och denna otroliga skönhet för alltid det hon vill ha. En snabblunch ute med Whitney och Gianna Dior blir nÄgot helt annat nÀr du fÄr reda pÄ att du Àr en ovetande deltagare i en trekant! Titta inte bara pÄ denna dynamiska duo, hoppa med och ta ett smakprov! LÀs mer

WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVR
WankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVRWankzVR

Filmat i 180°

Allt runt dig finns i ett 360 graders synfÀlt, vÄra klipp Àr exakt hÀlften av det. WankzVR spelar in och visar ett synfÀlt som Àr bredare Àn mÀnniskans öga sÄ du kan vÀnda dig till vÀnster eller höger, kolla upp eller ner och se extra material som inte var pÄ skÀrmen frÄn början.

HuvudspÄrning

HuvudspÄrning Àr en teknologi som möjliggör din VR enhet att bestÀmma vart ditt huvud Àr i den virtuella miljön. Med anvÀndning av denna information, kan WankzVR kÀnna nÀr ditt huvud rör pÄ sig och anpassa vad du ser pÄ skÀrmen dÀrefter.

Binauralt ljud

Binaurala inspelningar Ă„terskapar ljud pĂ„ det sĂ€tt som mĂ€nskliga öron hör det. Ordet ”binaural” betyder ordagrant ”anvĂ€nda bĂ„da öronen.” NĂ€r du lyssnar pĂ„ WankzVR klipp genom dina hörlurar, fĂ„r du ett distinkt och genuint 360° ljud.

Filmat
i 3D

WankzVR klipp Àr filmade med tvÄ separata kameror som placerats med samma avstÄnd frÄn varandra som mÀnniskans ögon, varje klipp filmas frÄn en lite annorlunda vinkel och levereras sedan till var och ett av dina ögon. Detta skapar tredimensionellt djup, precis som i verkliga livet.

Den Tidiga Ormen FĂ„r RĂ„ttan

Presenterar Gia Derza

HighGear VR 1600p60fps11.2gbLadda ned

MedGear VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

MedGear VR 1080p60fps3.0gbLadda ned

HighOculus VR 2300p60fps11.2gbLadda ned

HighOculus VR 1920p60fps9.3gbLadda ned

HighOculus VR 1600p60fps11.2gbLadda ned

HighVR 1080p60fps3.0gbLadda ned

MedVR 720p60fps1.6gbLadda ned

MedVR 720p30fps1.6gbLadda ned

HighPS VR 1600p60fps7.1gbLadda ned

MedPS VR 1600p60fps5.3gbLadda ned

Vakna, vakna ben och baka! Idag kliver du upp med ett syfte nÀr Gia Derza kommer hem efter en sen utekvÀll. Denna notoriska brÄkstake sÀger att hon har varit en snÀll tjej men hennes avklippta shorts och hjÀrtformade lappar berÀttar en annan historia. Du hoppar med och pumpar Gia full med krÀmig godhet i ett tidigt morgonknull hon aldrig kommer glömma! LÀs mer

Titta pÄ VR pÄ din telefon

GÄ med nu sÄ skickar vi en helt nytt par, omÀrkta kartongglasögon GRATIS . Det Àr det enklaste sÀttet att börja njuta av vÄr otroliga privata samling.

WankzVR

Helt kompatibel med alla iOS- eller Android-telefoner.

WankzVRGet your FREE VR goggles now

WankzVR XBIZ Award Wins

Virtual Reality Site of the Year - 2018 & 2019!

Big thanks to all of our members for their legendary support and community spirit. We look forward to taking our game to new heights this year and keeping our place as the best VR site in the world.